Lørdagens øl: Black Chocolate Stout – fra The Brooklyn Brewery

Author:

Da jeg første gang mødte en chokoladeøl (Semper Ardens) var jeg lidt skeptisk og tænkte, at det var da en nørdet idé at blande chokolade og øl. Men efter at have prøvet nogle vellykkede eksempler, må jeg nok sige, at ideen er ganske fortræffelig. Når der – som i dette tilfælde fra The Brooklyn Brewery – findes en fin balance mellem den fine, dybe chokoladesmag og den gode, sorte, fyldige stout – mellem sødme og bitterhed – uden at blive tung, så er det en rigtig fin smagsoplevelse. Det er en stærk sag på lidt over 10%, men den opleves ikke som en stærkøl og egner sig vældig godt til at blive nydt langsomt i lænestolen med noget passende musik på cd-afspilleren…

4 thoughts on “Lørdagens øl: Black Chocolate Stout – fra The Brooklyn Brewery”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *