Jeg omtaler gerne musik og andre kulturgoder, f.eks. bøger og film i min blog. Hvis du/I er interesseret i at få en udgivelse omtalt, så kontakt mig via min emailadresse
(capac_SNABELA_capac.dk).
Forudsætningen for omtale er, at musikken sendes i form af en ORIGINAL cd eller – meget gerne! – vinyl, da det jo er tidens medie.
OBS. Digitale filer – fx. mp3 og musikvideoer – promotionudgaver af CD’er (for promotion only-cd’er) og hjemmebrændte CD’er med digitale filer bliver ikke omtalt.
Tilsvarende gælder det, at e- og lydbøger ikke omtales, kun gammeldags tryksager.
Når jeg har omtalt musik eller andet sender jeg altid et link til omtale til kontaktpersonen.
Jeg forsøger at omtale de fremsendte medier, så hurtigt det lader sig gøre og gerne i forbindelse med udgivelsestidspunktet. Men det kan ikke altid lade sig gøre, så bær over med capac, hvis der kommer forsinkelser – linket skal nok komme. Det kan sikkert også forekomme, at jeg helt glemmer at omtale en plade.
Desværre.
SOM LÆSERNE HAR BEMÆRKET, SÅ HAR JEG ISÆR OMTALT (ANBEFALET) MUSIK. MEN JEG VIL GERNE OMTALE ANDET, FX. DIGTSAMLINGER, BØGER OM MUSIK, GOD LITTERATUR OG BIOGRAFFILM . SÅ HVIS DU/I ER INTERESSERET, SÅ SKRIV PÅ OMTALTE EMAILADRESSE.
And in english:
I do recommend music, books, films etc. in my weblog. If you want me to recommend a record, book etc. please contact me here:
mr.capac_et_gmail.com
My condition is, that the music must be available
as an original CD og vinyl record.
Digital files (mp3 etc.) and musicvideoes, for-promotion-only-CD’s, and homemade CDs will not be reviewed by me.
The same goes for e- and audiobooks. Only printed books will do.
When I recommend a record, I will send a link to my recommandation to my contact person.
I try to write about the stuff, I receive as fast as possible. But sometimes it takes some time – but the recommandation will come and so will the link. Please be patient.
As the reader of my blog will see, I have first of all written about music, but I would like to write about other stuff such as poetry, books on music, literature and
movies. So if you are interested, please let me know.
@Tina: Hvis du laver en sammenkogt ret og kalder det noget eksotisk, sÃ¥ glider de nok ned sammen med et godt glas øl…
Jeg maa aerligt indroemme jeg siger NEJ TAK! I vores lokale supermarket saelger de “faareoesters” i hobetal. Jeg synes simpelthen de ser klamme ud og jeg tror naeppe jeg faar the long suffering Mr W til at spise dem!
🙂 Tak for velkomsten
@Frk. Himmelblå: Østers fra Rocky Mountains. Hæ, det er da en original titel.
Og hvorfor skulle man ikke kunne spise dem, når man kan sætte fårehjerner, grisetunger, kalveøjne, myrer, frøer og andet til livs.
Du skal være velkommen i min blog, Frk. Himmelblå! Og tak.
Hej med dig Capac (forlæns-baglæns)
Man kan ogsÃ¥ fÃ¥ denne delikate ret her i Danmark. Jeg har spist dem flere gange inde pÃ¥ Landbohøjskolen i København (som ikke mere hedder Landbohøjskolen). Men de havde en Ã¥rlig forÃ¥rsfest, hvor der traditionen tro skulle serveres grillstegte tyrenosser. Derinde havde de det meget fornemme navn “Rocky Mountains Oysters” og blev serveret med sennep og ketchup til. Til en oplysning smager de ikke af noget særligt og har nærmest konsistens som friskkogt torskerogn 🙂
Kan anbefales at prøve, det er vist kun tanken som kan afskrække 🙂
Tak for dine mange og altid gode musikhistorier og YouTube indlæg. Det er til stor inspiration for en musikelsker som mig.
De bedste hilsner fra Frk. Himmelblå