Dansk Køkken à la Anakronistisk Folkeparti

Author:

* Karbonader med stuvede grønærter
* Hakkebøffer med bløde løg
* Hjerter i flødesovs
* Stegt lever
* Boller i karry
* Biksemad
* Skipperlabskovs
* Farserede porrer
* Frikadeller og stuvede bladbeder
* Forloren hare
* Kalvefrikassé
* Brunkål med “gode ben”
* Kogt hamburgerryg
* Grydestegt kylling
* Millionbøf
* Stegt flæsk med persillesovs
* Medisterpølse
* Boller i selleri
* Oksesteg med peberodssovs
* Brasede kartofler med spejlæg

Mere? Kærnemælkssuppe med bløde rosiner; gule ærter (så røven smerter); stegt kylling med agurkesalat, kartofler og sovs; frikadeller; hønse- og oksekødssuppe med mel- og kødboller; mørbradbøf med bløde løg….

via Liselotte

8 thoughts on “Dansk Køkken à la Anakronistisk Folkeparti”

  1. Donald: Farserede porrer fik jeg ikke i min bardom, men det er alligevel en klassiker. Og sÃ¥ kom jeg i tanke om stegt blodpølse med sirup, rødgrød med fløde og rismelsgrød…
    Anakronistisk Folkeparti huserer pÃ¥ Facebook…

  2. Ja vi må have brændende kærlighed med, det er dejligt.
    Jeg synes det er en fin liste, mÃ¥ se om vi kan fÃ¥ den op pÃ¥ Anakronistisk Folkeparti’s hjemmeside (hvor er den egentlig?) MÃ¥ske vi pÃ¥ den mÃ¥de kan hverve flere medlemmer.
    Jeg scannede listen og fandt ud af at “farserede porrer” var kandidat for et forsøg; det kan ikke tage lang tid og vil være en dejlig variation.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *