Jeg omtaler gerne musik og andre kulturgoder, f.eks. bøger og film i min blog. Hvis du/I er interesseret i at få en udgivelse omtalt, så kontakt mig via min emailadresse
(capac_SNABELA_capac.dk).
Forudsætningen for omtale er, at musikken sendes i form af en ORIGINAL cd eller – meget gerne! – vinyl, da det jo er tidens medie.
OBS. Digitale filer – fx. mp3 og musikvideoer – promotionudgaver af CD’er (for promotion only-cd’er) og hjemmebrændte CD’er med digitale filer bliver ikke omtalt.
Tilsvarende gælder det, at e- og lydbøger ikke omtales, kun gammeldags tryksager.
Når jeg har omtalt musik eller andet sender jeg altid et link til omtale til kontaktpersonen.
Jeg forsøger at omtale de fremsendte medier, så hurtigt det lader sig gøre og gerne i forbindelse med udgivelsestidspunktet. Men det kan ikke altid lade sig gøre, så bær over med capac, hvis der kommer forsinkelser – linket skal nok komme. Det kan sikkert også forekomme, at jeg helt glemmer at omtale en plade.
Desværre.
SOM LÆSERNE HAR BEMÆRKET, SÅ HAR JEG ISÆR OMTALT (ANBEFALET) MUSIK. MEN JEG VIL GERNE OMTALE ANDET, FX. DIGTSAMLINGER, BØGER OM MUSIK, GOD LITTERATUR OG BIOGRAFFILM . SÅ HVIS DU/I ER INTERESSERET, SÅ SKRIV PÅ OMTALTE EMAILADRESSE.
And in english:
I do recommend music, books, films etc. in my weblog. If you want me to recommend a record, book etc. please contact me here:
mr.capac_et_gmail.com
My condition is, that the music must be available
as an original CD og vinyl record.
Digital files (mp3 etc.) and musicvideoes, for-promotion-only-CD’s, and homemade CDs will not be reviewed by me.
The same goes for e- and audiobooks. Only printed books will do.
When I recommend a record, I will send a link to my recommandation to my contact person.
I try to write about the stuff, I receive as fast as possible. But sometimes it takes some time – but the recommandation will come and so will the link. Please be patient.
As the reader of my blog will see, I have first of all written about music, but I would like to write about other stuff such as poetry, books on music, literature and
movies. So if you are interested, please let me know.
Også god vind herfra.
Det helt afgørende er at lade de mill.år gamle kulstoffer i de fossile brændsler forblive hvor de er og bruge sol og vind.
I planteavlen lægger vi i princippet solceller ud på marken om foråret i form af grønne planter, høster solenergien om efteråret for over vinteren at brænde dem af biologisk i maven på mennesker og dyr eller kemisk i et kraft/varmeanlæg til til strøm og opvarmning eller planteolie til at drive traktor og andre maskiner.
For os konventionelle landmænd er der i udbyttet også plads til at bruge planteolie til produktion og transport af kunstgødning og kemikalier.
Det er en et-års cyklus med årlig gentagelse.
@Farmer: Som vi sang i halvfjerdserne: Hvad skal ind, sol og vind! Og selvfølgelig skal landbruget fortsætte, men måske
– som alt andet – rettes ind mod de fælles mål i Paris-aftalen. Jeg tror, som sagt, at vi alle kan (og skal) gøre noget for at
nå i mål, og at det – når alt kommer til alt – er sundt for os at revidere og ændre den måde, vi lever på. Til alles bedste.
Det spændende bliver så, om man får lavet reelt klima-gavnlige tiltag, eller man blot lukker noget produktion i DK for at se samme produktion gennemført i andre lande med langt ringere klima-balance i produktionen.
(Flyferier til oversøiske mål fra Hamburg i stedet for Billund. Yderligere animalsk produktion flyttet til Tyskland/Centraleuropa. Ko-afgræsninng af bevaringsværdige enge og overdrev erstattes af slåning med dieseldrevne maskiner. Fortsæt selv….)
I øvrigt savner jeg en debat om/stillingtagen til det faktiske forhold, at metan (fra f.eks. komaver eller smeltende permafrostne tundraer) er en særdeles flygtig gas, som kun eksisterer ganske kort tid i atmosfærisk luft, medens CO2 er langt mere “sejlivet”.
@Farmer: Det er uden tvivl en meget svær øvelse, regeringen har sat sig selv på. At eksportere produktion vil jo bestemt ikke reducere CO2-udledningen. I stedet skal man nok tænke ikke bare nationalet, men også lokalt (fx hvorfor skal jeg spise en grønsag, produceret i Peru, når den kan dyrkes på markerne uden for Aarhus? Bæredygtighed handler også om at tænke lokalt. Og det gælder selvsagt også animalsk produktion. Og en omlægning i den retning vil selvfølgelig tage tid.
I det hele taget tror jeg, at det vil være klogt at væbne sig med en vis tålmodighed, samtidig med at vi insisterer på, at målet – Parisaftelens mål – skal ligge fast og nås. Det vigtigste er, at det er med i regeringens “forståelsespapir”. Og det forpligter. Lige som det forpligter, at samtlige politikere har indrømmet, at det er det, vælgerne/befolkningen vil. Hvis vi alle gør vores til det, kan det måske lykkes. I hvert fald er det nok første gang, at en dansk regering har stået over for så radikale forandringer. Jeg kan kun ønske regeringen god vind fremover.