Jeg omtaler gerne musik og andre kulturgoder, f.eks. bøger og film i min blog. Hvis du/I er interesseret i at få en udgivelse omtalt, så kontakt mig via min emailadresse
(capac_SNABELA_capac.dk).
Forudsætningen for omtale er, at musikken sendes i form af en ORIGINAL cd eller – meget gerne! – vinyl, da det jo er tidens medie.
OBS. Digitale filer – fx. mp3 og musikvideoer – promotionudgaver af CD’er (for promotion only-cd’er) og hjemmebrændte CD’er med digitale filer bliver ikke omtalt.
Tilsvarende gælder det, at e- og lydbøger ikke omtales, kun gammeldags tryksager.
Når jeg har omtalt musik eller andet sender jeg altid et link til omtale til kontaktpersonen.
Jeg forsøger at omtale de fremsendte medier, så hurtigt det lader sig gøre og gerne i forbindelse med udgivelsestidspunktet. Men det kan ikke altid lade sig gøre, så bær over med capac, hvis der kommer forsinkelser – linket skal nok komme. Det kan sikkert også forekomme, at jeg helt glemmer at omtale en plade.
Desværre.
SOM LÆSERNE HAR BEMÆRKET, SÅ HAR JEG ISÆR OMTALT (ANBEFALET) MUSIK. MEN JEG VIL GERNE OMTALE ANDET, FX. DIGTSAMLINGER, BØGER OM MUSIK, GOD LITTERATUR OG BIOGRAFFILM . SÅ HVIS DU/I ER INTERESSERET, SÅ SKRIV PÅ OMTALTE EMAILADRESSE.
And in english:
I do recommend music, books, films etc. in my weblog. If you want me to recommend a record, book etc. please contact me here:
mr.capac_et_gmail.com
My condition is, that the music must be available
as an original CD og vinyl record.
Digital files (mp3 etc.) and musicvideoes, for-promotion-only-CD’s, and homemade CDs will not be reviewed by me.
The same goes for e- and audiobooks. Only printed books will do.
When I recommend a record, I will send a link to my recommandation to my contact person.
I try to write about the stuff, I receive as fast as possible. But sometimes it takes some time – but the recommandation will come and so will the link. Please be patient.
As the reader of my blog will see, I have first of all written about music, but I would like to write about other stuff such as poetry, books on music, literature and
movies. So if you are interested, please let me know.
@Anna: Ja, som der stÃ¥r pÃ¥ mit mobildisplay: Don’t worry, be happy!
Jeg er med pÃ¥ at dø med et smil og en enkelt havregrynskrumme hængende i mundvigen 🙂
(i øvrigt: faktas er de bedste.)
(hæ)
@mb: Ja, alting med mÃ¥de. Og hvem siger, at afholdenhed er sundt!? Og sÃ¥ i øvrigt – min gamle kæphest – sÃ¥ tror jeg, at bekymringer (over hvad man spiser og drikker) er særdeles usunde! 😉
Kaffe har nok altid været \’syndigt\’ i en eller anden forstand. MÃ¥ske skyldes det kaffens historie i europa med kaffehuse…
Men i går kunne man læse at koffein har en beskyttende effekt mod demens, http://www.dr.dk/Nyheder/Udland/2008/04/03/062235.htm?rss=true og for ikke så længe siden blev det fremhævet som lige så sundt som grøn te pga. anti-oxidanter.
Om noget er farligt har ofte noget med mængder at gøre. Salt f.eks., selv postevand i store mængder kan man dø af. I sommer var der en amerikansk marathonløber der døde efter at have drukket for meget vand, det var vist mineralbalancen der tog skade.
Vi er jo genetisk forskellige og skal dø af et eller andet, og har sikkert forskellige potentialer for hvad der er usundest for den enkelte. Da vi som regel ikke ved hvad, mÃ¥ man holde sig til at være alsidig. Øl den ene dag, vin næste o.s.v. 🙂
@mb: Jo, kaffe er ogsÃ¥ ‘et problem’. I øvrigt et udmærket eksempel pÃ¥ et produkt, der bÃ¥de er blevet udskreget som farligt og det modsatte. I videnskaben kan man Ã¥benbart ikke rumme begge dele – det farlige og det gode – pÃ¥ samme tid. Altid.
Meget er relativt.
Cornflakes er 40 gange værre. Brød er værre. Chips er 100 gange værre.
Acrylamid opstår ved opvarmning, og mange kornprodukter opvarmes meget mere end havregryn.
Havregryn er det ‘mindst skadelige’, der er styr pÃ¥ det, sÃ¥ bare guf løs.
Kaffe har også problemet.
Se links i bunden af artiklen: http://politiken.dk/tjek/dagligliv/mad/article490573.ece
@Bente: Yep. Alt for ofte.
@capac: ja, verden bliver ofte temmelig sort-hvid og unuanceret med den journalistiske optik 🙂
@Bente: Forskningsresultater af den slags er sjældent éntydige (hvis de ellers er gjort godt nok…). Men, nÃ¥r først en journalist fÃ¥r fingre i det og skal gøre det forstÃ¥eligt for almindelige mennesker, kan der ske ting og sager. Igen og igen ser vi, at der drages konklusioner, som materialet ikke kan bære.
Tja, pÃ¥ P1 sagde de sÃ¥mænd ogsÃ¥ i morges, at trods dette forskningsresultat er havregrynene stadig det sundeste morgenmadsprodukt. Det skurrer godt nok i mine ører, at noget, der (mÃ¥ske) er kræftfremkaldende, er sundt!?! Men som du ogsÃ¥ skriver … mÃ¥ske kommer en anden forsker pÃ¥ banen ;o)