Jeg omtaler gerne musik og andre kulturgoder, f.eks. bøger og film i min blog. Hvis du/I er interesseret i at få en udgivelse omtalt, så kontakt mig via min emailadresse
(capac_SNABELA_capac.dk).
Forudsætningen for omtale er, at musikken sendes i form af en ORIGINAL cd eller – meget gerne! – vinyl, da det jo er tidens medie.
OBS. Digitale filer – fx. mp3 og musikvideoer – promotionudgaver af CD’er (for promotion only-cd’er) og hjemmebrændte CD’er med digitale filer bliver ikke omtalt.
Tilsvarende gælder det, at e- og lydbøger ikke omtales, kun gammeldags tryksager.
Når jeg har omtalt musik eller andet sender jeg altid et link til omtale til kontaktpersonen.
Jeg forsøger at omtale de fremsendte medier, så hurtigt det lader sig gøre og gerne i forbindelse med udgivelsestidspunktet. Men det kan ikke altid lade sig gøre, så bær over med capac, hvis der kommer forsinkelser – linket skal nok komme. Det kan sikkert også forekomme, at jeg helt glemmer at omtale en plade.
Desværre.
SOM LÆSERNE HAR BEMÆRKET, SÅ HAR JEG ISÆR OMTALT (ANBEFALET) MUSIK. MEN JEG VIL GERNE OMTALE ANDET, FX. DIGTSAMLINGER, BØGER OM MUSIK, GOD LITTERATUR OG BIOGRAFFILM . SÅ HVIS DU/I ER INTERESSERET, SÅ SKRIV PÅ OMTALTE EMAILADRESSE.
And in english:
I do recommend music, books, films etc. in my weblog. If you want me to recommend a record, book etc. please contact me here:
mr.capac_et_gmail.com
My condition is, that the music must be available
as an original CD og vinyl record.
Digital files (mp3 etc.) and musicvideoes, for-promotion-only-CD’s, and homemade CDs will not be reviewed by me.
The same goes for e- and audiobooks. Only printed books will do.
When I recommend a record, I will send a link to my recommandation to my contact person.
I try to write about the stuff, I receive as fast as possible. But sometimes it takes some time – but the recommandation will come and so will the link. Please be patient.
As the reader of my blog will see, I have first of all written about music, but I would like to write about other stuff such as poetry, books on music, literature and
movies. So if you are interested, please let me know.
“Huset” måtte jeg låne mig frem til på biblioteket. Rifbjerg har reageret på forlagets opfordring til at skrive om det sted, som i forrige århundrede havde størst betydning for ham. Det bliver naturligvis om hans fødehjem på Amager: et hus bliver dermed hovedpersonen i denne helt personlige erindringsroman. Side 92 bliver læseren præsenteret for garderoben: “En hul messingstang var fæstnet i begge [skunkens] endevægge, den hang tøjet på.” Her har vi et eksempel på bogens detaljeringsgrad. Men hvad rager det læseren, at messingstangen er hul? Ikke en døjt. En sådan hulhed er man som læser konstant udsat for i “Huset”. At man orker at læse videre om tørrede lavendler, drejlstøj og femwatts-pæren skyldes alene Rifbjergs overlegne håndtering af detaljerne. Frækhed belønnes.
Jørgen Demant skriv i sin tid en fremragende anmeldelse af “Huset”. Den kan jeg anbefale. https://www.kristeligt-dagblad.dk/kultur/v%C3%A6re-her-er-herligt
@Christian Friis Damgaard: Tak. Og man kan måske også tilføje, at Rifbjerg med denne erindringsbog kom Søren Ulrik Thomsen (Store Kongensgade 23) og Lilian Munk Rösing (Kaplevej 97) i forkøbet. Ja, måske er der tale en særlig sub-genre inden for erindringslitteraturen (jeg har ikke haft tid til at researche i mine litteraturhistorier og kan ikke på stående fod komme på andre, der på den måde ‘vender tilbage’ til deres barndomshjem). Og det fornemme ved disse tre bøger er, som du også er inde på, at kunstnerne erindrer meget detaljeret og konkret – i en grad, at man næsten føler, man selv er i rummet. Og så ikke et ord om eventuelle digteriske tilføjelser og udfyldning af “huller”. For sådan er det jo med digtning – den er et eller andet sted også forbandet løgn.